Tickets

Op 29, 30 en 31 augustus 2014 vindt de derde editie van de Historic Grand Prix Zandvoort plaats. De voorverkoop is inmiddels begonnen. Voor slechts 20 euro heeft u al een dagkaart inclusief toegang tot de paddock, voor 40 euro bent u drie dagen lang welkom!

De Historic Grand Prix Zandvoort heeft pas twee edities achter de rug, maar is desondanks al uitgegroeid tot een evenement met naam en faam in binnen- en buitenland. De Historic Grand Prix Zandvoort 2013 trok bijna 46 duizend toeschouwers en werd door de Historic Motoring Awards genomineerd in de categorie 'beste race-evenement van het jaar'. Naast de inmiddels bekende historische klassen, komt er in 2014 een spectaculair veld met Groep C bolides naar het duinencircuit. De Historic Grand Prix Zandvoort verheugt zich dit jaar ook op de komst van historische 500 cc Formule 3 auto’s en de Group 5 / DRM Revival, de voorloper van de huidige DTM. Met een totaal van 13 raceklassen, is er in het weekeinde van 29, 30 en 31 augustus 2014 dus drie dagen volop actie op Circuit Park Zandvoort!

Voorverkoop gestart
De voorverkoop van toegangskaarten voor de Historic Grand Prix Zandvoort is inmiddels van start gegaan. Een dagkaart voor vrijdag, zaterdag of zondag kost 20 euro (25 euro aan de kassa). Voor een weekendkaart, die alle drie de dagen geldig is, betaalt u in de voorverkoop slechts 40 euro. De normale prijs bedraagt 50 euro. Kinderen tot 12 jaar en onder begeleiding krijgen 50 procent korting. De tickets zijn online te bestellen en daarnaast ook verkrijgbaar bij de winkels van Primera.

Paddock Club
Een exclusief Paddock Club arrangement, met onder meer toegang tot de VIP hospitalityruimte met terras in de Tarzanbocht, eersteklas catering en een ‘meet & greet’ met coureurs, wordt u binnenkort ook via deze website aangeboden.