Tickets

Op 28, 29 en 30 augustus 2015 vindt alweer de vierde editie van de Historic Grand Prix Zandvoort plaats. De voorverkoop is inmiddels begonnen. Voor slechts 20 euro heeft u al een dagkaart inclusief toegang tot de paddock, voor 40 euro bent u drie dagen lang welkom!

In slechts drie edities is de Historic Grand Prix Zandvoort uitgegroeid tot een evenement met naam en faam in binnen- en buitenland. De Historic Grand Prix Zandvoort 2014 trok ruim 50 duizend toeschouwers. 
De Historic Grand Prix kent weer een bomvol programma met onder meer races van het FIA Historic Formula One, Group C, Historic Grand Prix Cars, Sports Cars, Toerwagens en GT’s. Met een totaal van 11 raceklassen, is er in het weekeinde van 28, 29 en 30 augustus 2015 dus drie dagen volop actie op Circuit Park Zandvoort!

Voorverkoop gestart
De voorverkoop van toegangskaarten voor de Historic Grand Prix Zandvoort gaat binnenkort van start. Een dagkaart voor vrijdag, zaterdag of zondag kost 20 euro (25 euro aan de kassa). Voor een weekendkaart, die alle drie de dagen geldig is, betaalt u in de voorverkoop slechts 40 euro. De normale prijs bedraagt 50 euro. Kinderen tot 12 jaar en onder begeleiding krijgen 50 procent korting. De tickets zijn binnenkort online te bestellen en daarnaast ook verkrijgbaar bij de winkels van Primera.

Paddock Club
Een exclusief Paddock Club arrangement, met onder meer toegang tot de VIP hospitalityruimte met terras in de Tarzanbocht, eersteklas catering en een ‘meet & greet’ met coureurs, wordt u binnenkort ook via deze website aangeboden.